Bruyeres sur Oise cottage rental
 
  • Bedrooms2
  • Sleeps5
Minimum Stay 2 - 7 nights
 

Bruyeres sur Oise Cottage Rental Photos and Description
Charming Cottage, 5pers. / 2 bedrooms, refined comfort, environmental

You are on the edge of the wood in a family home in which to live. Your pet can stay with you while the kids are napping in the sun loungers or hammocks. The house, furnished for your comfort, is built in stone. This stone comes from the ground saint leu Esserent. Historical monuments, Abbey or the village are built of the same stone.

Based recreation, aquatic center Gouvieux, golf courses Chantilly Luzarches and Raray, polo club Apremont, many riding centers and the largest cinema Picardie have many advantages to seduce you. Entertainment in our parks; PARC ASTERIX, DISNEYLAND ...

The holiday is also gastronomy, time travel with museums and history of Senlis, Compiegne, Beauvais, CASTLES OF CHANTILLY OR VERSAILLES.

ALL PARIS TO YOUR DOOR WITH HIS POMP AND ITS REPUTATION

Welcome to you

9 Reviews of Property 656459 in Bruyeres sur Oise, France

VILLA Bungalow, nature at less than 1 hour DISNEYLAND, PARIS, Villepinte
average rating of 4.5555553 based on 9 reviews
business
VILLA Bungalow, nature at less than 1 hour DISNEYLAND, PARIS, Villepinte
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p656459a
+33 0671820352
Bruyeres sur Oise Val-d'Oise
5

Superschöne ruhige Unterkunft nahe Paris

  • 5 of 5
  • Submitted: Aug 19, 2012
  • Stayed: Jul 2012
Ganz liebevoll und mit allem Drum und Dran eingerichtete Ferienwohnung außerhalb von Paris! Dort fehlt es einem an wirklich gar nichts! Nach jedem hektischen und anstrengenden Tag in Paris voller toller Eindrücke (schnell in 25 Min. per Zug zu erreichen!), haben wir abends die Ruhe auf der Terrasse und den tollen Garten genossen! Wir waren dort 6 Tage mit zwei Kindern und haben uns auch dank der sehr netten, hilfsbereiten und immer fröhlichen Vermieterin ausgesprochen wohl gefühlt! Danke für den tollen Aufenthalt, den netten Kontakt und einfach alles! Wir können die Unterkunft nur weiter empfehlen!
Liebe Grüße
Odette
Helpful votes: 1/2
business
VILLA Bungalow, nature at less than 1 hour DISNEYLAND, PARIS, Villepinte
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p656459a
+33 0671820352
Bruyeres sur Oise Val-d'Oise
Dachau, Bayern, Deutschland
5

sehr empfehlenswerte liebevoll eingerichtete FEWO

  • 5 of 5
  • Submitted: Jan 13, 2011
  • Stayed: Jan 2011
In der Umgebung von Paris sehr gemütliche, helle und komplett eingerichtete FEWO. Paris ideal erreichbar bei Nahverkehrszug von Chantilly bis Zentrum 30 min oder 40 km per Auto. Sehr gute Versorgung durch Bäckerei und Supermarkt in der Nähe. Traumhafter Ausblick von der Wohnung über Wohnzimmer oder Terasse. Vermieterin hilft gerne weiter. Hunde sind erwünscht.
Recommended for:  Age 55+, Pet-friendly, Girls Getaway, Sightseeing, Romantic Getaway
Owner's Response: Peter et sa petite famille m'ont offert des très belles émotions. Nous ne parlons pas nos langues respectives mais que de beaux échanges par les regards, nos attitudes et réactions de chacun. QUE DU BONHEUR
Helpful votes: 2/3
business
VILLA Bungalow, nature at less than 1 hour DISNEYLAND, PARIS, Villepinte
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p656459a
+33 0671820352
Bruyeres sur Oise Val-d'Oise
Liège, Belgique
5

Un coin du paradis proche de Paris

  • 5 of 5
  • Submitted: Jun 7, 2011
  • Stayed: Jun 2011
Nos gusto muchisimo, sobretodo la calidad humana de la propietaria. El lugar es un lindo rincon verde y tranquilo, ideal para pasar unos dias en familia, con un facil y rápido acceso a Paris.
Recommended for:  Pet-friendly, Sightseeing, Families with Young Children, People with Disabilities
Owner's Response: Muchas gracias a usted para este "vivir bien" compartido. Sus valoraciones animan a continuar esta maravillosa aventura, y deseo recibir muchas familias como tú.
Helpful votes: 1/1
business
VILLA Bungalow, nature at less than 1 hour DISNEYLAND, PARIS, Villepinte
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p656459a
+33 0671820352
Bruyeres sur Oise Val-d'Oise
4

nette, schone, ruime vakantiewoning

  • 4 of 5
  • Submitted: Jul 29, 2013
  • Stayed: Jul 2013
in juli hebben wij naar alle tevredenheid een week in deze mooie vakantiewoning doorgebracht . De vakantiewoning is voorzien van een overdekt terras en een mooie grote tuin. Je heb veel rust en privacy. De woning biedt een uitstekende uitvalbasis voor tripjes naar Parijs.
Heel prettig om te weten is, dat de eigenaresse de nederlandse taal beheerst en heel vriendelijk is.
wij kijken terug op een zeer geslaagd verblijf en een fijne vakantie.
merci Sandrine en een pot van onze hond Bas
groetjes aan je gezin
Owner's Response: Het is een waar genoegen te ontvangen u. Het oordeel van uw hond was uitstekend en zeer gewaardeerd. Het is mensen zoals u dat ik waardeer mijn rol als gastvrouw. Wij wensen dat de wind brengt u terug naar Douce France, zelfs voor een hoffelijkheid tussenstop.
Helpful votes: 0/1
business
VILLA Bungalow, nature at less than 1 hour DISNEYLAND, PARIS, Villepinte
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p656459a
+33 0671820352
Bruyeres sur Oise Val-d'Oise
5

Sehr schöne Wohnung für die Erkundung der Region

  • 5 of 5
  • Submitted: Apr 10, 2013
  • Stayed: Mar 2013
Nach einer herzlichen Begrüßung durch unsere Vermieterin Sandrine wurden wir (2 Erwachsene und 2 Jugendliche) in unsere stil- und liebevoll eingerichtete Ferienwohnung geführt. Sandrine gab uns zudem diverse Hinweise und Tipps für Ausflüge in die Region und nach Paris. Paris ist sehr leicht zu erreichen, insbesondere wenn man vom Bahnhof Chantilly den RER nimmt. Aus leidvoller Erfahrung können wir nur von einer Fahrt mit dem Auto nach Paris abraten - nehmen Sie den Zug !

Die Wohnung selbst war sehr sauber und sehr gut gepflegt (die Fotos sind absolut authentisch), sowie mit allen nur erdenklichen Zubehör in Küche und Wohnraum ausgestattet.
Das Ehebett war leider nur mit einer Bettdecke versehen, was anscheinend in Frankreich üblich ist, aber nicht jedem liegt. Nach kurzer Rückfrage bei Sandrine hat sie aber auch dieses Problem schnell gelöst.

Die Terrasse war schön, mit Teakmöbeln üppig ausgestattet und überdacht, der Garten wird - wenn er denn grünt - wunderschön sein (Sandrine ist Floristin und hat uns einige Pflanzen erklärt) leider war dieses Ostern einfach noch zu kalt!

Aus Hinweisen und den im Expose ausgeführten Ausflugszielen haben wir uns neben Paris mit seinen typischen Sehenswürdigkeiten, noch das Schloß von Chantilly mit seinem berühmten Stallungen (hier wurde der James Bond "Dangereusement Vòtre" (A view to a kill) gedreht) auch das Château de Pierrefonds, welches als das Film-Schloß "Camelot" aus der Serie "Merlin"nun Bekanntheit erlangt in Pierrefonds (Oise) angesehen, welches traumhaft in Wäldern liegt und seinen eigenen Charme besitzt.

Wir danken Sandrine für eine Woche unvergesslichen Urlaub in dieser schönen Wohnung und für die liebevolle Betreuung.

Rainer und Sabine Miederer, sowie Lukas und Jan
Helpful votes: 1/1
business
VILLA Bungalow, nature at less than 1 hour DISNEYLAND, PARIS, Villepinte
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p656459a
+33 0671820352
Bruyeres sur Oise Val-d'Oise
4

cadre calme,agréable, propriétaire attentionnée

  • 4 of 5
  • Submitted: Nov 22, 2011
  • Stayed: Oct 2011
Le cadre du gite est au calme, très bien entretenu, avec tout à disposition. Sandrine, la propriétaire, est d'une gentillesse, très attentionnée et à l'écoute de nos questions. je la remercie pour sa disponibilité !! je lui souhaite de continuer à faire connaitre son gite car il est accessible, agréable, à proximité de Chantilly, Senlis, un peu plus pour approcher Paris, mais tout est réalisable !! notre chien était aux anges dans un jardin entretenu, et nos enfants ont apprécié la balançoire mise à leur disposition !! je recommande ce gite (et le lit king size est d'un plaisir, d'un confort qu'on regrette au retour chez soi !!)...bonnes vacances !!
Owner's Response: Je suis vraiment ravie que vous aillez trouvés autant de satisfactions durant votre séjour.
Ce petit coin de Paradis, à deux pas de Paris, est un havre de paix. Et le fait de partager cet endroit privilégié est pour moi une nouvelle et belle aventure.
Entendre les enfants rirent sur le portique, être accueilli par Princesse à mon retour sont des petits instants de bonheur qui donnent la couleur du bien être de ce lieu.
Merci à vous pour tout et au plaisir de vous retrouver. Cordialement
Sandrine
Helpful votes: 2/3
business
VILLA Bungalow, nature at less than 1 hour DISNEYLAND, PARIS, Villepinte
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p656459a
+33 0671820352
Bruyeres sur Oise Val-d'Oise
94
5

super week end

  • 5 of 5
  • Submitted: Oct 13, 2010
  • Stayed: Sep 2010
J'ai loué ce gite pour le week end du 25 09 2010 à l'occasion du mariage de mon fils qui se déroulait à quelques kilomètres; le gite est facile d'accès, au calme, décoré avec beaucoup de goût, avec une vue magnifique (dommage que le temps n'était pas super)et la propriétaire est très agréable et très accueillante. bref rien à dire sinon du bien J'espère avoir l'occasion d'y retouner quand il fera beau!!!!
Recommended for:  Age 55+, Pet-friendly, Girls Getaway, Sightseeing, Families with Young Children, People with Disabilities, Romantic Getaway
Helpful votes: 3/5
business
VILLA Bungalow, nature at less than 1 hour DISNEYLAND, PARIS, Villepinte
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p656459a
+33 0671820352
Bruyeres sur Oise Val-d'Oise
4

prima keuze!!

  • 4 of 5
  • Submitted: Aug 4, 2013
  • Stayed: Jul 2013
Sandrine, bedankt voor je gastvrijheid! De kinderen vonden het geweldig (ze missen Douschka de hond wel) en wij hebben een heerlijke tijd gehad. Lekker tot rust gekomen en veel leuke plaatsen in de omgeving bezocht (Senlis, Beauvais, Chantilly, Compiegne zijn allen de moeite waard). Leuk huis van alle gemakken voorzien en privacy gewaarborgd. Alle voorzieningen in buurt, strand/meer op nog geen 10 minuten rijden.

Hopelijk tot ziens in de toekomst!
Groeten, Familie Kasmi
Owner's Response: Een welgemeende dank u voor uw vriendelijkheid.

U bent een prachtige familie, en het was een genoegen om u ontvangen, horen dat uw kinderen lachte in de tuin met al uw liefde en aandacht.

Ons huis zult op uw manier om vakantie en ik verzoek u te houden mijn contactgegevens te organiseren een pauze of tussenstop echte. Het plezier dat u bekijken. Hoewel hartelijk. Sandrine en Hervé
business
VILLA Bungalow, nature at less than 1 hour DISNEYLAND, PARIS, Villepinte
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p656459a
+33 0671820352
Bruyeres sur Oise Val-d'Oise
4

Appartement in Saint Leu d'Esserent, nabij Parijs

Appartement in Saint Leu d'Esserent, nabij Parijs
  • 4 of 5
  • Submitted: Jul 16, 2012
  • Stayed: Jul 2012
Prachtig appartement in de benedenverdieping van het woonhuis van de eigenares. Grote ruime prachtige tuin, met speeltuintje en Petanqueveldje. Auto kan worden geparkeerd naast het appartement. Ideaal voor een trip naar Parijs of voor een verblijf met kleine kinderen. De tuin is afgesloten met een grote poort. Zeer vriendelijke eigenares die vloeiend Nederlands spreekt en erg behulpzaam is.

Appartement met een volledig ingerichte keuken, twee slaapkamers, ruime woonkamer en een prachtige badkamer met alles erop en eraan! De foto's op de site geven precies weer hoe het er uitziet. De woning is goed onderhouden en schoon!

Op loopafstand van de plaatselijke bakker met heerlijke baquettes en croissants, de winkel is om 6 uur 's ochtends al open......In het dorp is een supermarkt (Lidl) en ook de McDonalds is in de buurt.

Wij gaan er zeker nog een keer terugkomen.
Owner's Response: Veel dank aan u voor uw reactie op HomeAway.

Het is een waar geschenk, omdat toekomstige vakantiegangers een oogpunt van doelstelling zal hebben.

Ik bedank u ook voor de staat van properheid van het appartement. Het is met groot genoegen dat ik u nogmaals zou toestaan. Het huis is een grote open als mijn achting.

Hoewel hartelijk. Sandrine
Helpful votes: 1/2