Bergen City villa rental
 
  • Bedrooms3
  • Sleeps8
  • 2 Bathrooms
Minimum Stay 3 - 7 nights
 

Bergen City Villa Rental Photos and Description

6 Reviews of Property 538384 in Bergen City, Netherlands

property of a farm. Located in a wonderful landscape
average rating of 4.8333335 based on 6 reviews
business
property of a farm. Located in a wonderful landscape
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p538384
+31 630591404
Bergen City North Sea Coast
5

Wunderschön eingerichtetes Landhaus

  • 5 of 5
  • Submitted: Jan 13, 2014
  • Stayed: Dec 2013
Wir waren über Weihnachten hier in diesem wunderschönen Landhaus. Das sehr gepflegte und geräumige Haus liess uns keine Wünsche offen. Sehr geschätzt haben wir unter anderem das sehr gemütliche Wohnzimmer mit dem heimeligen Kaminfeuer. Die Lage ist sehr ruhig und erlaubt ausgedehnte Spaziergänge in der Natur, obwohl nur einige Minuten entfernt von Alkmaar und Bergen.
Vielen Dank und viel Erfolg weiterhin.
Tot ziens
business
property of a farm. Located in a wonderful landscape
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p538384
+31 630591404
Bergen City North Sea Coast
5

Super Haus- Toller Urlaub

  • 5 of 5
  • Submitted: Jan 12, 2014
  • Stayed: Dec 2013
Super schönes und sehr sauberes Haus, das einem den Urlaub erholsam und entspannt in einer angenehm ruhigen Gegend genießen lässt. Durch die unmittelbare Nähe zu Bergen und Alkmaar sind ausgedehnte Shopping-/oder Bummelausflüge auch kein Problem.
Das Haus ist top ausgestattet und liebevoll eingerichtet, es fehlt an nichts.
Auch für Hunde ein absolutes Paradies mit großem Garten direkt vor der Tür.
Wir kommen sicher noch mal wieder.
Owner's Response: Vielen Dank für Ihre Bewertungen.
business
property of a farm. Located in a wonderful landscape
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p538384
+31 630591404
Bergen City North Sea Coast
5

Super Haus

  • 5 of 5
  • Submitted: Mar 1, 2013
  • Stayed: Jul 2012
Ein sehr ruhig gelegenes Haus mit riesigem Grundstück. Geschmackvolle Einrichtung und relative Nähe zu Bergen (so dass man es prima mit dem Fahrrad erreichen kann). Super sauber und gepflegt. War genauso wie im Internet angekündigt. Keinerlei Probleme mit Vermieter. Kann man nur weiter empfehlen. Vielen Dank
(nur das nächste mal bitte besseres Wetter :-))
Owner's Response: Vielen Dank für Ihre Bewertung unsere Haus.
Liebe Grüssen, Cristel Lodewijks
business
property of a farm. Located in a wonderful landscape
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p538384
+31 630591404
Bergen City North Sea Coast
5

Prachtig landhuis op een een prachtige locatie

  • 5 of 5
  • Submitted: May 31, 2013
  • Stayed: May 2013
Wij waren in dit landhuis eind Mei 2013. De kwaliteit, afwerking en voorzieningen in het huis zijn erg goed. Het hele huis was uitzonderlijk schoon en goed onderhouden. Wij waren er met 4 volwassenen en 4 kinderen. De 2 badkamers en 3 slaapkamers zijn ruim voldoende voor 8 personen. Het landhuis is erg rustig gelegen en heeft een geweldig uitzicht.
Zelfs bij slecht weer zijn er voldoende mogelijkheden om met kinderen erop uit te gaan. (kijk ook op vvv Website voor kinderen).
Het contact met de eigenaresse was aangenaam en servicegericht.
Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Absoluut een aanrader !
business
property of a farm. Located in a wonderful landscape
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p538384
+31 630591404
Bergen City North Sea Coast
nederland
4

weekje weg

  • 4 of 5
  • Submitted: Feb 24, 2013
  • Stayed: Apr 2012
Wij hebben hier met 8 personen gelogeerd,naar volle
tevredenheid.
Het huis is licht,ruim en schoon.
De eigenaresse deed er alles aan om het ons naar de zin te maken.
Een fijn huis voor de vakantie.


fam Huizing
Helpful votes: 1/1
business
property of a farm. Located in a wonderful landscape
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p538384
+31 630591404
Bergen City North Sea Coast
5

Prachtige locatie en vriendelijke eigenaresse

  • 5 of 5
  • Submitted: Jul 1, 2012
  • Stayed: Jun 2012
Wij hebben dit landhuis met 7 personen geboekt voor een lang weekend in Juni. De gelegenheid was het 60-jaar feest van mijn schoonmoeder. Ze wist zelf nog van niks qua planning van haar verjaardags weekend. We hebben haar naar de villa mee 'ontvoerd', waar zij bij aankomst zag dat wij met de familie als verrassing dit landhuis hadden geboekt. Ze vond het helemaal geweldig!
Op zaterdag hebben we visite laten komen, die ook bleven eten op het ruime buitenterras. Al met al een zeer geslaagd weekend, die mijn schoonmoeder (en wij) niet snel zullen vergeten.
Het landhuis ligt in een mooie omgeving, met veel privacy en veel groen eromheen. Bergen aan Zee en het stadje Bergen zijn vlakbij. De eigenaresse doet er alles aan om het de gasten zo comfortabel mogelijk te maken en dat waarderen we enorm. Wilt u een leuk weekend hebben op een prachtige locatie, dan zou ik dit landhuis zeker aanraden.
mvg D.Komen
Helpful votes: 2/2