Callantsoog bungalow rental
 
  • Bedrooms2
  • Sleeps6
  • 1 Bathroom
Minimum Stay 2 - 7 nights
 

Callantsoog Bungalow Rental Photos and Description

7 Reviews of Property 515051 in Callantsoog, Netherlands

de seinpost 1
average rating of 4.428571 based on 7 reviews
business
de seinpost 1
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p515051?uni_id=2002915
+31 594-507077
Callantsoog North Sea Coast
Schwerte
4

Schönes Wochenende

  • 4 of 5
  • Submitted: Jun 14, 2011
  • Stayed: Mar 2011
Wir waren im März drei Tage da - netter Kontakt, unkomplizierte Abwicklung, Wohnung für 4 Personen plus Hund zweckmäßig und gemütlich eingerichtet. Absolut empfehlenswert!!
Recommended for:  Pet-friendly
Helpful votes: 1/1
business
de seinpost 1
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p515051?uni_id=2002915
+31 594-507077
Callantsoog North Sea Coast
Wuppertal
5

Sehr schöne Woche

  • 5 of 5
  • Submitted: Jun 3, 2011
  • Stayed: Jan 2011
Wir haben diesen Bugalow mit 3 Personen gebucht. Wir hatten viel Platz, die Lage ist toll, sehr nah am Strand und trotzdem auch sehr nahe am Ortsmittelpunkt und den Geschäften.
Die Lage ist schön ruhig.
Die Ausstattung ist gut, Geschirr, Gläser usw. sind reichlich vorhanden.
Wir würden den Bungalow jederzeit wieder buchen -
Recommended for:  Age 55+, Girls Getaway, Families with Teenagers, Families with Young Children
Owner's Response: Hallo Sanne,

Das Freuht uns sehr das Sie ein Schönes Urlaub hatten.
Vielen Dank und Herlich Wilkommen nächsten Mahl.

Fr.Gr.Elly
business
de seinpost 1
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p515051?uni_id=2002915
+31 594-507077
Callantsoog North Sea Coast
4

Gezellig comfortabel en schoon vakantiehuisje!

  • 4 of 5
  • Submitted: Mar 3, 2014
  • Stayed: Feb 2014
Wij hebben een midweek in dit vakantiehuisje gezeten...leuk, gezellig en kleinschalig vakantiepark!
Strand en zee super dichtbij! eveneens dorp, winkels en supermarkt...ideaal!
Wij komen hier zeker nog eens weer!
business
de seinpost 1
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p515051?uni_id=2002915
+31 594-507077
Callantsoog North Sea Coast
4

Geweldig vakantie bungalow

  • 4 of 5
  • Submitted: Nov 24, 2013
  • Stayed: Nov 2013
Geweldige vakantie bungalow.
Heel schoon en ruim......heerlijke openhaard en openhaardhout gewoon te koop bij de albert heijn.
Prima keuken voorzien van alles wat je nodig hebt om heerlijk te koken, ik kook graag en op vakantie heb je meer tijd dus heb verschillende recepten uitgeprobeerd en kwam niets aan gereedschap voor de keuken tekort.Alleen jammer vond ik dat er geen oven was....maar goed NIEUWS de eigenaar heeft al een oven gekocht en wordt geplaatst.
De tuin helemaal afgezet heerlijk voor kinderen en honden.
De bungalow ligt in de duinen en 5 minuten lopen en je bent op het strand.
Heerlijk uitwaaien en daarna eventueel lekker aan de koffie in een strandtent...........ja ook in de winter zijn ze gewoon open..................en een heerlijke kaart van tosti, tapas tot uitgebreid dineren.
Kortom aarzel niet boek eens en u zult er geen spijt van krijgen...................wij komen in ieder geval weer terug.
business
de seinpost 1
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p515051?uni_id=2002915
+31 594-507077
Callantsoog North Sea Coast
4

seinpost 6 callantsoogseptember 2012

  • 4 of 5
  • Submitted: Sep 15, 2012
  • Stayed: Sep 2012
erg leuk en comfortabel huisje, alles wat aangegeven staat is ook aanwezig.

Het huis is schoon en goed onderhouden, kleine defecten die men meld worden door de eigenaar zo snel mogelijk verholpen.



Dit huisje is erg geschikt voor gezinnen met kleine kinderen of een hond doordat het omheind is.


De afstand naar het strand is maximaal 3 minuten lopen en tevens bevind zich bij de strandopgang ook gelijk een paviljoen waar je met hond naar binnen mag.
De afstand tot het leuke centrum is ook zo'n 3 minuten vanwaar je evt. via het strand weer terug kunt lopen.


Sehr schon und konfortabel haus, alles was im brochure steht ist auch im haus zu finden.

Es ist sauber und kleine defecten werden so schnell wie moglich gelost durch die eigentumer.

Das haus ist sehr empfelenswert fur famillien mit kleine kinder oder mit ein hund ,weil die garten abgesperrt ist.

Es ist nur 3 minuten laufen zur strand und gleich am strand steht auch ein restaurant wo ein hund zugelassen ist.
In 3 minuten steht mann ebenfalls mitten im ortschaft und kann mann uber das strand wieder zurucklaufen zum haus.
Owner's Response: Heel hartelijk dank voor deze fijne recensie. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten het naar de zin hebben en zullen daar ook altijd ons best voor doen.
Vriendelijke groet Wim en Elly Bos
business
de seinpost 1
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p515051?uni_id=2002915
+31 594-507077
Callantsoog North Sea Coast
Duiven
5

weekje bungalow nr 6

  • 5 of 5
  • Submitted: Oct 17, 2011
  • Stayed: Sep 2011
Wij hebben in september 2011 een weekje in bungalow nr. 6 gelogeerd.
De voorzieningen in de bungalow waren prima, alles wat je nodig hebt is er, en meer.
De bungalow is prima gelegen, in een paar minuten op het strand en in dezelfde tijd bij de supermarkt of in het centrum.
De bungalow was heel schoon en netjes ingericht.
Recommended for:  Age 55+, Pet-friendly, Families with Young Children
business
de seinpost 1
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p515051?uni_id=2002915
+31 594-507077
Callantsoog North Sea Coast
5

Uitwaaien met de honden

  • 5 of 5
  • Submitted: Oct 16, 2011
  • Stayed: Oct 2011
Heerlijk om even uit te waaien met de honden, voor een lang weekend alles bij de hand, winkels, strand, zee, genoeg luxe in het huisje en handig dat er een omheinde tuin is.
Voor ons met honden de perfecte locatie.
Recommended for:  Pet-friendly
Helpful votes: 1/1