Schoorldam bungalow rental
 
  • Bedrooms3
  • Sleeps6
  • 1 Bathroom
Minimum Stay nights
 

Schoorldam Bungalow Rental Photos and Description
Luxury bungalow Schoorlse Meadow in the nicest part of the Netherlands. Forest, dunes and sea

Bungalow 'Schoorlse Meadow in Schoorldam is the ideal holiday location in the most popular area of ??the Netherlands namely Schoorl with beach, sea, forests and culture. Bungalow 'Schoorlse Meadow' is also very affordable in a popular holiday area. The price quality ratio is very high. Bungalow 'Schoorlse Meadow' is not centrally located in a rental organization, but is kept completely private. Cleanliness and accuracy are the key Bungalow 'Schoorlse Meadow. We are available 24 hours a day to reach for your questions or emergencies. In Bungalow 'Schoorlse Meadow "You have nothing to miss sporting events or internet capabilities, Bungalow' Schoorlse Meadow has Sport1 with such live Bundesliga, Primera Division, Wimbledon etc. and Eredivisie Live and movie channels. On request we can provide more information about additional opportunities in or near Bungalow 'Schoorlse Meadow "You're welcome! Bungalow 'Schoorlse Meadow "has a lovely sunny garden and offers modern light fix

1 Reviews of Property 1016688 in Schoorldam, Netherlands

Bungalow Schoorlse Meadow for a holiday in Schoorl and sea!
average rating of 5.0 based on 1 reviews
business
Bungalow Schoorlse Meadow for a holiday in Schoorl and sea!
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p1016688
+31 (0)651422153
Schoorldam North Sea Coast
5

Zeer mooie bungalow, veel recreatiemogelijkheden

  • 5 of 5
  • Submitted: Aug 22, 2012
  • Stayed: Jul 2012
Ik heb met mijn familie een week doorgebracht in dit mooie, pas gerenoveerde vakantiehuis. Het huis is gelegen in het mooiste gedeelte van een bungalowpark en is rustig gelegen. Bij de receptie van het bungalowpark hebben we alleen gebruik gemaakt van de speeltuin, die veel speeltoestellen heeft. Voor de rest zijn alle gemakken in het huisje te vinden. Ideaal is ook de wasmachine en droger.
De bungalow is zeer recentelijk gerenoveerd, wij waren dan ook de eerste huurders. De inrichting is modern, de bedden zijn heerlijk en het huis was, niet onbelangrijk, erg schoon.
De eigenaar is zeer servicegericht. Na afloop vroeg hij of wij nog zaken misten in het huisje. Ook de financiële afhandeling ging correct en snel.
De omgeving is erg mooi. Schoorl met haar klimduin en mooie bosgebied. Veel mogelijkheden om naar het strand te gaan, maar ook om leuke steden te bezoeken zoals Alkmaar en Schagen. Ook is het een mooie omgeving om te fietsen, er is veel afwisseling in het landschap.
Al met al, een zeer mooie bungalow in een omgeving waar veel te beleven valt! Wij gaan hier zeker nog eens terug!
Owner's Response: Het is fijn om te vernemen dat onze bedoeling met de bungalow Schoorlseweide ook daadwerkelijk een schot in de roos is.

Wij zijn er van vertuigd dat reinheid, luxe, kompleetheid en een heldere ALL-INN strategie op prijs gesteld wordt.
Helpful votes: 2/2